John Christiansen & Gitte Nielsen

Dyvelslystvej 1,  4060 Kirke Såby, Danmark

TLF: +45 30209011

E-Mail Adr: Ribegenser@gmail.com


I er altid velkomne til at kontakte os!


Ring, skriv en sms eller skriv gerne en mail, fortæl lidt om hvad det drejer sig om. Så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Vibor i en nedlagt land ejendom, med egen træningsbane og gode hunde forhold.På landet i et smørhul midt i naturen og alligevel tæt på byen.Wir bitten um Ihre individuelle Anfrage /Please send your individual inquiry

Vores kennel blev oprettet tilbage i november 2016

Vi opdrætter normal stockhårede hvalpe & lang stockhåret hvalpe, efter FCI-Standard nr. 166.


Vi er medlem af Dansk Kennel Klub og avler hvalpe med DKK stamtavler, som er stemplet med ‘avlet efter dkk & schæferhundeklubben’s avlsanbefalinger’ & basis + ordningen.

Gitte; Dkk opdrætter uddannet. Har haft schæferhunde siden 2006. Træner uddannet i schæferhundeklubben i 2015. IPO lydigheds træner i 2016. Indlærings figurant kursus 2018. Prøveleder & sporlægger uddannet 2021. Gennemgået den lovpligtige Hundeholderuddannelse hos Dansk Kennel klub i 2021, den udvidet  & DKK Masterclass uddannelse 2024.

John; Dkk opdrætter uddannet. Uddannet figurant. Har haft schæferhunde siden 1990. Har i feb 2021, gennemgået den lovpligtige Hundeholderuddannelse hos Dansk Kennel klub i 2021.


Vi trærner på egen bane på vores matrikkel, og ude i specielklubberne.


Vi træner vores hunde/hvalpe både med henblik på:

  • brugsprøver
  • avlskåring
  • konkurrencer
  • udstilling


Alt vores fritid går med at være sammen med vores hvalpe og hunde. Hos os er hundene en del af familien. Vi forsøger at opdrætte den hele schæferhund. Sundhed er enorm vigtig for os.

Vi er medlem af Schæferhundeklubben for Danmark, Dansk Kennel Klub og SV.

Vi støtter dyreværnet